Love is... (незавершене)

Що таке кохання? Чи задавалися Ви коли-небудь таким питанням? Незважаючи на уявну простоту відповіді, насправді, дуже непросто дати відповідь, вмістивши в неї все те, що ти можеш про це сказати.

Для одних, кохання, - це буденне почуття, яке на перевірку виявляється зовсім не тим, чим мало би бути. Не дарма кажуть, що в “Щирого кохання не може бути щасливого кінця, бо щире кохання - нескінченне”. Якщо ж одного дня ти можеш сказати собі, що розлюбив, то значить насправді й не кохав.

Кохання буває різним. Воно може приймати найрізноманітніші форми, як от мати кохає своїх дітей, та діти – своїх батьків, коханий любить кохану, є такі, що люблять тільки себе, але... кохання – це коли здатен піти на все, задля коханої людини. Справжнє кохання, воно надає крила, надає силу, з якою ти здатен на такі речі, про які не міг би й подумати на самоті. Коли закоханий, то і життя наче йде зовсім іншою дорогою, ніж без кохання. І немає різниці, який сьогодні день, чи час. Втрачаєш їм лік. ...

Кохання може бути різним... Кажуть, нічого не робить людину більш щасливою, ніж розуміння того, що тебе кохають. Але часто трапляється й кохання лише з одного боку. І все ж таки й у цьому випадку, якщо кохаєш насправді щиро, то бажаєш коханій людині лише найкращого, навіть якщо і не з тобою.

Але ми трохи відволіклися від головного питання, що ж воно таке, - кохання?

Кажуть, що десь є кохання з першого погляду. А може це просто щасливий збіг обставин? Коли з початку тобі хтось подобається, а тоді виявляється що ви ще й ідеально одне одного доповнюєте. Мабуть так воно і є, адже не можна насправді закохатися за фотокарткою чи таке інше. Не знаючи людину особисто.

З чого складається кохання на Вашу думку? За що можна покохати? Навряд чи когось влаштує прекрасна зовнішність, як той єдиний фактор для того, щоб любити. А от певні риси характеру визначають тут найбільшу роль. Кожен шукає своє: хтось стриману, хтось запальну людину, хтось капризну, хтось консервативну і т.і. хтось стриману, хтось запальну людину, хтось капризну, хтось консервативну і т.і.

Комментариев нет

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Войти.
Нет ни одного комментария. Ваш будет первым!
наверх